Villa Tatili ile Huzurun Kapılarını Aralayın
Villa Tatili ile Huzurun Kapılarını Aralayın
0 Görüntüleme

Villa Tatili ile Huzurun Kapılarını Aralayın

Villa Tatili Nedir?

Villa tatili, çevremizdeki sevdiğimiz insanlarla birlikte güzel vakit geçirmemizi, eğlenmemizi ve yılın tüm yorgunluğunu atmamızı sağlayan, her alana hitap eden ve tamamen tüm ihtiyaçlara yönelik olan, diğer tatil seçeneklerine altarnatif ve ihtiyaca ve zevke yönelik bir tatil türüdür.

Otel tatilleri veya diğer otellerde bulunan kısıtlamaları tamamen kaldıran özgür bir ortam sunan, yüzme saati, yemek yemek, gezmek,  için belli bir zaman dilimine uymak zorunda  olamadan, aileniz ve arkadaşlarınızla ve de sevdiklerinizle yapabileceğiniz villa tatili, sizlere özgür ve tamamen kendi evinizde hissettirecek bir ortam sunuyor. Villa tatili seçeneklerini düşünenler  ilgili internet sitelerinde titizlikle ve özel tasarlanıp dizayn edilmiş villalar, bütün ihtiyacınızı karşılamak için eşyalı, ve özel sadece size ve ailenize  ait olan havuzlu jakuzili vb. özel seçenekleri bulunan villalardır. Özellikle yabancı turistlerin yıllardır villa tatilini tercih etmesinin yanı sıra kendi  insanımızın da bu tarz villa tatiline karşı ilgi tutum ve taleplerinin artmasıyla bu tarz turizim tatilinde her alanda olmakla birlikte  konfor ve rahatlık açısından da gözle görülür bir çok değişiklik meydana gelmiştir

 

İslami Villa

İslamı villa kendi içerisinde turistlerin ihtiyacına yönelik oluşturulmuş, dini şartlar gereği hazırlanmış, tamamen islami usullere göre dizayn edilmiş,  gerek yeli turistin, gerek yabancı turistlerin dini hassasiyetleri göz önüne getirilerek hazırlanmış tamamen korunaklı villalardır

Özel havuzlara sahip olup havuzların hiçbir şekilde dışardan gözükmediği, keyif ve huzurla tatil yapabileceğiniz villa seçenekleridir.

İslami Villalar her şekilde kişisel alan ve özgürlükleri koruyan saygı duyan misafirin ihtiyaçları doğrultusunda hareket eden bir tatil tipidir. Mahremiyet hassasiyeti olan tatilcilere istediklerini karşılayacak ihtiyaca yönelik olup dışarıdan görünmeyecek şekilde havuza girebilme, güneşlenebilme ve  ailemiz veya dostlarımızla  gözlerden uzak vakit geçirebilme imkanı fırsatı sunan villa çeşididir. İslami bir villada arayacağınız özellikler:

Korunaklı islami havuz, yüksek duvarlar yada çevreden  ve etraftan görünmeyen bir ev, tamamen kişiye özel olacak ve istediğini yapabileceğin özgürlükte bir alandır . İvillalar yükselen trend villa kiralama tatil anlayışı ile hizmete sunulan villa tipidir.

 

İslami Villa Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

  • Villanın doluluk oranı
  • Villanın denize olan uzaklığı
  • Villa ile merkez arasındaki uzaklık
  • Villadaki oda ve banyo sayısı
  • Sahip olunan otapark
  • Gerekli fiyat bilgisi
  • Minimum fiyat bilgisi
  • Villanın konumu

Bunlarla birlikte kiralayacağınız villada sizin kişisel tercihlerine göre şahsi olarak belirleyebileceğiniz  farklı özelliklerde bulunmaktadır. Örneğin seçtiğiniz villanın jakuzili olup olmaması, dağ, deniz, orman manzarası olup olmayacağı çocuk havuzu veya parkı olup olmayacağı gibi daha bir çok özellik arasından seçim yapabilirsiniz.

 

İslami Villalar Daha Çok Nerede?

Genellikle Akdeniz kıyılarında ve egede   islami villalar genel olarak yaz aylarında tercih yapıldığı için, genelde kiralık villalar deniz-güneş-kum üçlüsünü doyasıya yaşayabilmen için ülkemizin cennet yerlerinde kendine alan buluyor. Özetlersek; Balıkesir Antalya, Muğla, Çanakkale, İzmir illeri olduğunu diyebiliriz.

 

Fethiye İslami Villalar

İslami tatil ve balayı alanları arasında Fethiye, ilk akla gelen yerler arasında yer  almaktadır. Fethiye islami tatil seçenekleri ile aileniz dostlarınız akrabalarınız, sevdiklerinizle mükemmel bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Bir yandan villanın lüks olanaklarından istifade ederken bir yandan da Fethiye’nin mükemmel denizinin doğasının güzelliklerinin  tadını çıkarabilirsiniz.

Fethiye ilçesinde bulunan 200’ün üzerindeki lüks islami villa seçeneği ile değerli turistlere  harika bir tatil vaat ediyor. Fethiye  islami kiralık villalar, özlemini duyduğunuz unutulmaz tatil deneyimini sizlere sunuyor.

 

Tatilde İstediğinizce Hareket Edebilme İmkanı

Villa tatili, genellikle akrabalar aileler dostlar ve yakın arkadaşlar ile beraber tatil yapma imkanı sunan , igili  tatil seçeneklerine alternatif özgür bir tatil tipidir. Son zamanlarda oldukça ilgi gören bu tatil tipi en az bir haftalık olarak kiralanan ailelerin arakadaşların dostların  sayısına göre ilgili oda bulunan her şeyi  kendi içinde barındıran ve isteğe göre jakuzisi havuzu çocuk parkı ve çocuk havuzu barındıran  mekanlardır. Vatanımızın tatil alanlarında bu tarz igili tatil yapmaya uygun oldukça çeşitli seçeneği olan kiralık villa türleri bulunur.

Herhangi bir tatil kısıtlaması içine girmeyeceğiniz sınırları tamamen ortadan kaldıran hassasiyet doğrultusunda , tatil yaparken, yüzmek, yemek yemek, gezmek için belli bir saat dilimine  uymak zorunda kalmadan, aileniz dostlarınız sevdikleriniz veya arkadaşlarınız ile yapabileceğiniz villa tatili, sizlere tamamen sınırsız  özgürce  neşeli, dolu keyifli dakikalar ve konforlu bir tatil geçirmenize  sağlar. 

İslami muhafazakar villalar, özellikle ailesi ile gözlerden tamamen uzak, kimsenin görmeyeceği bir alanda müstakil havuzlu villalar, rahatsız edilmeden sınırları ortadan kaldırarak  özgürce keyifçe ve güvenle tatil yapılmasına olanak sağlar . Bu tarz kiralık villa seçenekleri, özellikle muhafazakar aileler için düşünülmüştür. Bununla birlikte ortak kullanımlı havuzu bulunan yine müstakil tarzda kiralık villalar bulabileceğiniz gibi, balayı için gelen çiftler için ince bir şekilde düşünülmüş iki kişilik villalar da bulmak mümkündür.

Villa tatilinin diğer artılarından da bahsetmek gerekirse , kalabalık  sevmeyen kendi çocuklarının gözünün önünde tamamen güvenli bir şekilde  ihtiyaçları doğrultusunda tatil yapmasını isteyen aileler için oldukça elverişlidir diyebiliriz. Ayrıca kalabalık aileler için otel veya tatil köyü tercihine göre, oldukça uygun fiyatlara gelebilen villa tatilleri, bu yönden de yaz aylarında güzel vakitler geçirmek isteyenleri cezbediyor.

Ayrıca her şey dahil tatil konseptine bağlı kalıp, otel veya tatil köyünde çıkmadan geçirilen bir tatil, bir kaç gün içerisinde sıradanlaşıp, tatil yapanların keyiflerini kaçırabiliyor. Her şey dahil konsepti tatile gidip, sıkılmamak adına tatil süresini her gün otel dışında geçirmek ise, ilave bir maliyet olarak karşınıza çıkar. Bunun yerine otel konforunda size özel kiralık villa konseptinde, otelin sunduğu tüm imkanları yakalayıp, ayrıca bulunan tatil yöresinin çeşitli güzel mekanlarını dolaşma imkanınız olması, villa tatili konseptini cazip kılan bir başka seçenektir.

Rezervasyonlarım
Türkçe
Social Media
Favorilerim
    WhatsApp Destek!
    WHATSAPP
    ARA
    Müşteri Temsilcileri
    REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Tarihi:
    ₺ 0 x 7 Gece₺ 0
    • Konaklama Süresi0 Gece
    • Konaklama Tutarı-
    • Elektrik Ücreti-
    • Temizlik Ücreti-
    • Ön Ödeme₺ 0
    • Girişte Yapılacak₺ 0
    • Toplam₺ 0
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış